Sted

Gribskov Biblioteker

Projekt

Kulturhavn Gilleleje

År

2016

Teknologier

TouchWall, InfoWall, Cordura TouchShelf

Cordura TouchShelf indbygget i bibliotekets bogreolerCordura TouchWallCordura InfoWallKulturhavn GillelejeKulturhavn Gilleleje - photo credit www.kuturhavngilleleje.dk

Kulturhavn Gilleleje

Til Kulturhavn Gilleleje har Cordura og bibliotheca leveret selvbetjeningsløsninger, gates og en samlet digital formidlingsløsning til markedsføring og formidling af Kulturhavnens tilbud, arrangementer og historie.

Lørdag d. 3. december blev Kulturhavn Gilleleje indviet. Kulturhavnen er et nyopført kulturhus, der rummer både bibliotek, biograf, café, musikscene og et mobilt museum under samme tag.

bibliotheca står bag selvbetjenings- og gateløsninger til biblioteket og Cordura har udviklet en samlet digital formidlingsløsning til Gribskov bibliotek, Gilleleje Biograf og Museum Nordsjælland.

Med Corduras formidlingsløsning kan de forskellige institutioner i kulturhavnen selv udvikle og administrere indhold på deres specifikke skærme. Dette muliggøres med Cordura Touchwall Administration, hvor alt indhold kan styres.

I de fysiske rammer indeholder løsningen i første omgang skærme i bogreoler med formidling af litteraturen i den enkelte reol (Cordura TouchShelf), store infoskærme (Cordura InfoWall) og store touchskærme (Cordura Touchwall).

I 2017 fortsætter Cordura det gode samarbejde med biblioteket og museet med endnu flere muligheder i formidlingsløsningen.