Om Cordura

Cordura A/S blev stiftet i 2004 af de nuværende direktører Lau Rasmussen og Peter Lautrup. Grundlaget var en række innovative løsninger udviklet i samarbejde med Innovation Lab i Aarhus. Siden er det gået stærkt, og vi tæller idag kunder som Danfoss Universe, Den Gamle By, Kattegatcenteret, Skagens Museum, Smukfest, Royal Airforce UK, Post & Tele, Aqua, Museum for Søfart, Modulex, biblioteker og genbrugsstationer landet over og mange flere.

Cordura er centralt beliggende i Åbyhøj ved Aarhus. Vi har et stærkt hold af interaktionsdesignere, grafikere, projektledere og software- og systemudviklere.

Leverandør af forandrende og brugerindvolverende softwareløsninger

Cordura designer og udvikler software og digital interaktion med fokus på kundens behov og ønsker - både teknologisk, designmæssigt og økonomisk.

Vi udfordrer og udforsker altid nye teknologier og innovative muligheder. Vores løsninger indebærer interaktive elementer som animation, spiludvikling, apps og web til udfordrende softwareopgaver som betalingssystemer, bestillingsmodeller og selvbetjeningsløsninger.

Vi udvikler robuste løsninger med høj brugervenlighed.

Vi har fokus på personlig service, og vi tilbyder derfor support som en integreret del af alle løsninger. Her rådgiver vi og sørger for, at I bliver specialister indenfor jeres unikke løsning.

Lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med!

 
 
Ved Lunden 4DK-8230 Åbyhøj+45 86 13 77 77CVR: 29387540 / P-nummer: 1022299332