Om Cordura

Cordura A/S blev stiftet i 2004 af Lau Rasmussen og Peter Lautrup. Grundlaget var en række innovative løsninger udviklet i samarbejde med Innovation Lab i Aarhus. Siden er det gået stærkt, og vi tæller idag kunder som Danfoss Universe, Den Gamle By, Kattegatcenteret, Royal Airforce UK, Post & Tele, Aqua, Museum for Søfart samt biblioteker og genbrugsstationer landet over.

I 2016 blev Cordura en del af bibliotheca A/S - en af verdens førende leverandører indenfor RFID-, selvbetjenings- og sorteringsløsninger til biblioteker verden over. I 2017 fusionerede de to virksomheder under ét CVR nummer, men med fastholdelse af begge virksomhedsnavne og -profiler.

Leverandør af forandrende og brugerinvolverende softwareløsninger

Cordura designer og udvikler software og digital interaktion med fokus på kundens behov og ønsker - både teknologisk, designmæssigt og økonomisk.

Vi udfordrer og udforsker altid nye teknologier og innovative muligheder. Vores løsninger indebærer interaktive elementer som animation, spiludvikling, apps og web til udfordrende softwareopgaver som betalingssystemer, bestillingsmodeller og selvbetjeningsløsninger.

Vi udvikler robuste løsninger med høj brugervenlighed.

Vi har fokus på personlig service, og vi tilbyder derfor support som en integreret del af alle løsninger. Her rådgiver vi og sørger for, at I bliver specialister indenfor jeres unikke løsning.

Cordura er centralt beliggende i Åbyhøj ved Aarhus. Vi har et stærkt hold af interaktionsdesignere, grafikere, projektledere og software- og systemudviklere.

Lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med!