Software til mobile enheder

Cordura har siden 2004 arbejdet med software til mobile enheder. Vi har bl.a. udviklet PDA-baserede løsninger til industrien og Smartphone-løsninger til guidede museumsoplevelser.

Vi har erfaring med udvikling til mange forskellige mobile platforme; bl.a. iPhones og Android smartphones, Windows Mobile pda'er og tablet pc'er. Selvom programmeringen er forskellig, er udfordringen, i forbindelse med design og brugervenligt software til små skærme, fælles for alle platformene - men en udfordring, som vi løser hver gang. Cordura har således kompetencer og erfaring med omsætning af ønsker vedr. kompleksitet i de mobile løsninger til konkrete og brugbare designs.

RFID og 2D-stregkoder
Cordura har siden 2003 arbejdet med RFID-teknologi og 2D stregkoder i kombination med mobile løsninger; bl.a. i museumsguides, logistikstyring, kvalitetssikring mv. Vi har indgående kendskab til RFID-teknologien og de mobile muligheder, som teknologien giver.

I de løsninger, hvor brugerne selv aflæser markeringer med f.eks. en smartphone, kan Cordura tilbyde integration, der bygger på aflæsning af 2D-stregkoder.
2D-stregkoder kan aflæses ved hjælp af mobilens kamera og kobles herefter direkte til et mobilt website (URL). Teknologien har Cordura bl.a. anvendt i projekter, hvor brugerne har kunne bestille og betale via mobilen.