Experimentarium

Projekt

Experimentarium optimerer med selvbetjening

År

2014

Teknologier

Selvbetjeningsautomaterne i indgangen til Experimentarium CityBrugervenlig selvbetjening ved automatenAdgang ved scanning af armbånd med RFID i gaten

Experimentarium optimerer med selvbetjening

Cordura har leveret et komplet selvbetjeningssystem - baseret på Cordura KIOSK løsningen - med betalings- og billetautomater samt passagekontrol til Experimentarium i København.

I Experimentariums nye betalings- og billetautomater kan gæsterne købe entrébilletter i form af armbånd med RFID tags integreret og/eller årskort til science centret.

Automaterne printer armbåndede sammen med en kvittering for købet. Efter påsætning af armbåndet kan gæsterne få adgang til Experimentarium ved at scanne armbåndet i passagekontrol-gaten.

Med etableringen af løsningen har Experimentarium effektiviseret deres arbejdsgange, som nu kræver langt færre personaleressourcer i billetbetjeningen. Samtidig har den hurtige selvbetjening reduceret ventetiden i køerne og skabt glade og tilfredser kunder. Løsningen har således været med til at mindske omkostningerne og øge indtjeningen i virksomheden.