Victors Madhus

Projekt

Den selvbetjente restaurant

År

2014

Teknologier

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Den selvbetjente restaurant

Cordura har leveret et komplet selvbetjeningssystem - baseret på Cordura KIOSK løsningen - til resturant Victors Madhus i Aalborg.

Gourmet restauranten Victors Madhus kan med Corduras system kalde sig Danmarks første betjeningsfri restaurant - et koncept som både restauranten er stolte over, og som er blevet positivt modtaget af de tilstrømmende gæster.

På Victors Madhus fungerer Corduras selvbetjeningskiosk som en virtuel tjener, der tager imod gæsternes ordre. Bestillingen sendes automatisk videre til det åbne køkken, hvor kokkene tilbereder maden. Gæsten betaler herefter med betalingskort i kiosken, og modtager en kvittering for købet. Kort tid efter kan gæsten hente sin bestilling ved kokken og nyde middagen i skønne omgivelser.

På Victors Madhus har man udtænkt et nyt og moderne koncept.

Danni Bühlmann, restauratør på Victors Madhus, udtaler: "Vi har lavet et koncept, hvor vi gerne vil give forbrugerne en mulighed for at få billig mad men af gode råvarer i høj kvalitet. Og hvis gæsterne kan betjene sig selv, så kan vi bruge de penge til de gode råvarer i stedet." (TV2/Nord d. 13.02.14).

Bag ved selvbetjeningskiosken er et brugervenligt administrationssystem, hvor Victors Madhus har mulighed for at redigere og sprogversionere årstidens menu.

Velbekomme!